Обяви за работа във Враца от bg-rabota.com


Автобиографии

Име: Ясен Павлов
Град: София
Изпрати съобщение/запитване до Ясен Павлов »

Образование:
1978г. - 1989г.

14 СОУ ” Проф. д-р Асен Златаров ” , гр. София

Разширено изучаване на руски език


Умения:
Комуникативност, сътрудничество и умения за работа в екип с останалите колеги. Комуникация с клиенти и с различни търговски представители на определени фирми. Бързо адаптиране, позитивно мислене, лоялност и креативност. Отговорност, коректност и организираност.

Способност за планиране, координиране и контролиране при работа по заложените цели. Способности за определяне и актуализиране на приоритетите. Решаване на задачи в определените за това срокове и с норма на качествено извършена работа. Способност да се работи с много и различни хора.

Съвременни професионални умения, свързани с модерните технологии и практики. Работа с офис техника. Работа с компютър: OC Windows. Работа с приложен софтуер: MS Office: Word, Excel, PowerPoint, Internet и други. Завършен курс за компютърна грамотност и текстообработване към: ЦПО ” Глоб трейд ” ЕООД, гр. София.

Добро актьорско майсторство. Отлични умения в певческото и танцово изкуство. Афинитет към съвременната мода.

Опит:
м. 01 - 2017г. - м. 04 - 2017г.
” Ремикс Глобъл ” АД, гр. София
Търговия на дребно със стоки, чрез поръчки по телефон и интернет
Сортировач, предварителна сортировка
Работа с всички видове описи и поръчки. Разпределяне, сортиране и броене на получените артикули по критериите заложени в стандартите на компанията – по партида, модел, вид, качество и др. Отделяне на некачествените и дефектни артикули. Оказване на помощ при решаване на възникнали проблеми и ситуации.

м. 02 - 2004г. - м. 11 - 2016г.
ЕТ ” БУЛГАРО СД ГРУП ” ООД , гр. Валенсия, Испания
Търговия на дребно на български стоки, артикули, сувенири и др.
Продавач - консултант
Посрещане, обслужване и запознаване на клиентите с качествата на продаваните продукти в търговския обект. Приемане на парични суми, връщане на рестото и издаване на касови бележки и фактури.

м. 12 - 2000г. - м. 01 - 2004г.
ЕТ ” КОДИКС ” ООД , гр. София
Търговия на едро и дребно на спортни стоки, артикули и обувки
Продавач - консултант
Посрещане, обслужване и запознаване на клиентите с качествата на продаваните продукти в търговския обект. Приемане на парични суми, връщане на рестото и издаване на касови бележки и фактури.

м. 01 - 1992г. - м. 11 - 2000г.
СБ ” ИЛИЕНЦИ ” , гр. София
Търговия на едро и дребно на дрехи, бельо, дънки, маратонки и др.
Продавач - консултант
Посрещане, обслужване и запознаване на клиентите с качествата на продаваните продукти в търговския обект. Приемане на парични суми, връщане на рестото и издаване на касови бележки и фактури.« Назад